Надживување / Surviving

////Надживување / Surviving

Надживување / Surviving

Избрана поезија од Богомил Ѓузел, на македонски и англиски. (2012)

Превод на англиски: повеќе преведувачи.

Едиција EvaTas, книга 11

…дур не се застебли многугодишен  онаму кајшто газеше најмногу  твојот дом

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-366-6, 13×20 см., 158 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторБогомил Ѓузел
2018-12-21T10:45:56+00:00 декември 8th, 2012|Categories: Поезија, Книги, EvaTas|