Космополис / Kozmopolis / Cosmopolis

////Космополис / Kozmopolis / Cosmopolis

Космополис / Kozmopolis / Cosmopolis

Избрана поезија од Алеш Дебељак, на македонски, словенечки и англиски. (2010)

Превод на македонски: Игор Исаковски.

Превод на англиски: Кристофер Мерил, Ендрју Завацки и Алеш Дебељак.

Едиција EvaTas, книга 04

со градите, во кои воздухот се претвора во тон, дишам

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-328-4, 13×20 см., 144 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторАлеш Дебељак
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:47:13+00:00 декември 6th, 2012|Categories: Поезија, Книги, EvaTas|