Знам дека знаеш / Znam da znaš / I Know You Know

////Знам дека знаеш / Znam da znaš / I Know You Know

Знам дека знаеш / Znam da znaš / I Know You Know

Избрана поезија од Мехмед Бегиќ, на македонски, босански и англиски. (2012)

Превод на македонски: Игор Исаковски.

Превод на англиски: Корана Шегатало Делиќ.

Едиција EvaTas, книга 10

во темнините на твојата најмрачна соба  ќе биде изградена  тајна исповедалница и слатко мачилиште

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-365-9, 13×20 см., 140 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторМехмед Бегиќ
2018-12-21T10:45:56+00:00 декември 8th, 2012|Categories: Поезија, Книги, EvaTas|