Деновиве ако не и утре / One of These Days If Not Tomorrow

////Деновиве ако не и утре / One of These Days If Not Tomorrow

Деновиве ако не и утре / One of These Days If Not Tomorrow

Избрана поезија од Јовица Ивановски, на македонски и на англиски. (2009)

Превод на англиски: Елизабета Баковска и др.

Едиција EvaTas, книга 02

кога друг пат ќе решиш да ми недостасуваш покажи ми првин како се пати громогласно

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-928-92-5, 13×20 см., 216 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторЈовица Ивановски
ПреводЕлизабета Баковска
2018-12-05T12:06:52+00:00 декември 5th, 2012|Categories: Поезија, Книги, EvaTas|