Во некои денови / An manchen Tagen / On Some Days

////Во некои денови / An manchen Tagen / On Some Days

Во некои денови / An manchen Tagen / On Some Days

Избрана поезија од Јурген Ненѕа, на македонски, германски и англиски (2014)

Превод на македонски: Елизабета Линднер.

Превод на англиски: Ричард Мартин.

Фотографија на корицата: Марјан Стојковски

Едиција EvaTas, книга 17

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-604-9, 13×20 см., 160 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторот.
АвторЈурген Ненѕа
ПреводЕлизабета Линднер
2018-12-21T10:45:07+00:00 јуни 29th, 2014|Categories: Поезија, Книги, EvaTas|