Бришан простор / Erased Spaces

////Бришан простор / Erased Spaces

Бришан простор / Erased Spaces

Избрана поезија од Катица Ќулавкова, на македонски и на англиски. (2011)

Превод на англиски: Бела Глигорова.

Преводот го уреди Метју Мекдоналд.

Едиција EvaTas, книга 08

големо чистење за големо полнење.

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-345-1, 13×20 см., 124 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторКатица Ќулавкова
ПреводБела Глигорова
2018-12-21T10:46:23+00:00 декември 7th, 2012|Categories: Поезија, Книги, EvaTas|