Балада за самотниот гостин / Ballad of the Solitary Diner

////Балада за самотниот гостин / Ballad of the Solitary Diner

Балада за самотниот гостин / Ballad of the Solitary Diner

Избрана поезија од Тод Свифт, на македонски и англиски. (2013)Авторски избор.

Превод на македонски: Игор Исаковски.

Репродукција на корицата: Мирослав Масин.

Едиција EvaTas, книга 15

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-525-7, 13×20 см., 154 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторот.
АвторТод Свифт
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:45:38+00:00 јуни 16th, 2013|Categories: Поезија, Книги, EvaTas|