Оживува мртвата гранка

////Оживува мртвата гранка

Оживува мртвата гранка

Книга хаику од Јосип Ости, на македонски, словенечки, хрватски, бугарски и англиски (2009)

превод на македонски: Игор Исаковски

превод на хрватски: Јосип Ости

превод на бугарски: Људмила Миндова

превод на англиски: Алан МекКонел-Даф

Едиција Масин, книга 07

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 978-9989-928-86-4, 10х14.6 см., 136 страници
корица: моден картон

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
  • Цртежи од Мирослав Масин
АвторЈосип Ости
ПреводЈосип Ости
ПреводИгор Исаковски
2018-12-06T08:44:11+00:00 декември 5th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Хаику|