На ничија земја

////На ничија земја

На ничија земја

Книга хаику од Јосип Ости, на македонски, словенечки, хрватски/босански, англиски и шпански (2014)

Превод на македонски: Игор Исаковски.

Превод на хрватски/босански: Јосип Ости.

Превод на англиски: Марта Косир.

Превод на шпански: Марта Косир.

Цртежи од Мирослав Масин

Едиција Масин, книга 10

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-581-3, 10х14.6 см., 144 страници
корица: моден картон

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторЈосип Ости
ПреводИгор Исаковски
ПреводЈосип Ости
2018-12-21T10:45:09+00:00 март 3rd, 2014|Categories: Поезија, Книги, Хаику|