Ден и ноќ на секојдневието

////Ден и ноќ на секојдневието

Ден и ноќ на секојдневието

Книга хаику од Јосип Ости, на македонски, словенечки, хрватски и англиски (2007)

Превод на македонски: Игор Исаковски

Превод на хрватски: авторот

Превод на англиски: Алан Меконел-Даф

Цртежи од Мирослав Масин

Едиција Масин, книга 02

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 9989-928-62-2, 10х14.6 см., 100 страници
корица: моден картон

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
  • Цртежи од Мирослав Масин
АвторЈосип Ости
ПреводЈосип Ости
ПреводИгор Исаковски
2018-12-06T13:09:08+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Хаику|