Внатрешна слобода

////Внатрешна слобода

Внатрешна слобода

Книга хаику од Аленка Зорман, на македонски, словенечки, англиски и француски (2006)

Превод на македонски: Никола Маџиров

Превод на англиски: авторката

Превод на француски: Серж Том

Едиција Масин, книга 01

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 9989-928-55-X, 10х14.6 см., 90 страници
корица: моден картон

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
  • Цртежи од Мирослав Масин
АвторАленка Зорман
ПреводАленка Зорман
ПреводНикола Маџиров
2018-12-05T13:56:19+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Хаику|