Vse je pesem (Сè е песна)

Vse je pesem (Сè е песна)

Одбрани песни од Сречко Косовел.

Избор и поговор: Јосип Ости. (2012)

Едиција Морфеј, книга 17

(Книгата е објавена на словенечки јазик.)

Цена: – ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-370-3, 12×17 см., 134 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Поговор
  • Белешка за авторот
  • Белешка за приредувачот

(Книгата е објавена на словенечки јазик.)

АвторСречко Косовел
2018-12-21T10:45:57+00:00 декември 8th, 2012|Categories: Избрана поезија|