Читање на тишината / Čitanje tišine / Reading of Silence

////Читање на тишината / Čitanje tišine / Reading of Silence

Читање на тишината / Čitanje tišine / Reading of Silence

Избрана поезија од Павле Горановиќ, на македонски, црногорски и англиски. (2010)

Превод на македонски: Игор Исаковски.

Превод на англиски: Александра Никчевиќ.

Едиција EvaTas, книга 05

Понесени од тивок левант, сепак веруваме дека вреди да се биде на ова патување.

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-329-1, 13×20 см., 146 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторПавле Горановиќ
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:47:13+00:00 декември 6th, 2012|Categories: Избрана поезија, Поезија, Книги|