Телефонска секретарка

////Телефонска секретарка

Телефонска секретарка

Одбрани песни од Пат Боран (2007)

Превод од англиски: Магдалена Хорват

Едиција Морфеј, книга 09

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 978-9989-928-69-Х, 12х17 см., 164 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешки, био-библиографски белешки.
АвторПат Боран
ПреводМагдалена Хорват
2018-12-06T12:05:12+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Избрана поезија, Поезија, Книги|