Смешниот облик на копнежот

////Смешниот облик на копнежот

Смешниот облик на копнежот

Нови и избрани песни од М.Т.Ц. Кронин, на македонски и на англиски (2005)

Избор: авторката и Татјана Лукиќ

Предговор и препев од англиски: Игор Исаковски

Фотографија на авторката: Тим Кронин

Едиција Морфеј, книга 05

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 9989-928-51-7, 12х17 см., 242 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за песните
  • Био-библиографска белешка
  • Acknowledgments
АвторМ.Т.Ц. Кронин
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:47:15+00:00 април 12th, 2012|Categories: Избрана поезија, Поезија, Книги|