Преку полињата / Over de velden / Across the Fields

////Преку полињата / Over de velden / Across the Fields

Преку полињата / Over de velden / Across the Fields

Нова и избрана поезија од Ханс ван де Ваарсенбург, на македонски, холандски и англиски јазик. (2006)

Превод на македонски: Игор Исаковски

Превод на англиски: Питер Бореас

Едиција Морфеј, книга 08

Цена: 170 ден.

Купи

ISBN 9989-928-59-2, 12х17 см., 310 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторХанс ван де Ваарсенбург
ПреводИгор Исаковски
2018-12-06T13:30:04+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Избрана поезија, Поезија, Книги|