Индустриска љубов

Индустриска љубов

Избрана поезија од Петер Шулеј (2015)

Избор и препев: Звонко Танески.

Едиција Морфеј, книга 20

Цена: 170 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-631-5, 12×17 см., 93 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторот.
АвторПетер Шулеј
2018-12-21T10:43:45+00:00 октомври 12th, 2015|Categories: Избрана поезија, Поезија, Книги|