Избрани песни

Избрани песни

Избрани дела од Алеш Дебељак, во два тома. Том прв. (2004)

Избор, превод и предговор: Лидија Димковска

Фотографија на авторот: Ерика Џонсон Дебељак

Едиција Морфеј, книга 03

Цена: 120 ден.

Купи
ISBN 9989-928-40-1, 12×17 см., 100 страници
корица: пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторАлеш Дебељак
2018-11-15T09:08:10+00:00 март 12th, 2012|Categories: Избрана поезија, Поезија, Книги|