Избрани песни (1980-2000)

/, Книги/Избрани песни (1980-2000)

Избрани песни (1980-2000)

Избрана поезија од Ханс ван де Ваарсенбург

Авторски избор. (2002)

Превод од англиски: Зоран Анчевски

Едиција Морфеј, книга 01

Ханс ван де Ваарсенбург не е поет кој му се наметнува на нашето внимание во оној гласен ентураж кој сè повеќе ја заменува самата литература.

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 9989-928-30-4, 12х17 см., 144 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешки на преведувачот
  • Био-библиографска белешка
АвторХанс ван де Ваарсенбург
ПреводЗоран Анчевски
2018-12-21T10:47:39+00:00 март 12th, 2012|Categories: Избрана поезија, Книги|