Вулкан: Oдбрана поезија

////Вулкан: Oдбрана поезија

Вулкан: Oдбрана поезија

Одбрана поезија од Есад Бабачиќ (2010)

Превод од словенечки: Игор Исаковски.

Уредила: Намита Субиото.

Едиција Морфеј, книга 13

Цена: 170 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-335-2, 12×17 см., 96 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторЕсад Бабачиќ
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:47:11+00:00 декември 7th, 2012|Categories: Избрана поезија, Поезија, Книги|