Na križu ljubavi

Na križu ljubavi

Поезија од Јосип Ости (2008) (книгата е објавена на хрватски).

Фотографија на корицата: Даниел Павлиновиќ

Едиција Бореа, книга 18

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 9778-9989-928-82-6, 12×17 см., 128 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
  • Фотографија на корицата: Даниел Павлиновиќ
2018-12-06T09:16:31+00:00 декември 5th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|