Стремеж за дремеж

Стремеж за дремеж

Поезија од Јовица Ивановски (2007)

Цртеж на корицата: Жан-Франсоа Миле.

Едиција Бореа, книга 12

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 978-9989-928-65-9, 12х17 см., 100 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторЈовица Ивановски
2018-12-06T12:59:39+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|