Стихораскажувалка

////Стихораскажувалка

Стихораскажувалка

Поезија од Благица Секулоска (2015)

Илустрации на корица и внатрешен дел: Александра Кардалевска

Едиција Бореа, книга 37

Цена: 200 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-633-9, 12×17 cm., 126 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторБлагица Секулоска
2018-12-21T10:43:45+00:00 октомври 12th, 2015|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|