Смртта има коса од морска трева

////Смртта има коса од морска трева

Смртта има коса од морска трева

Поезија од Игор Исаковски (2013)

Едиција Бореа, книга 30

Цена: 200 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-532-5, 12×17 см., 112 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка 
АвторИгор Исаковски
2018-12-21T10:45:38+00:00 јуни 24th, 2013|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|