Смртно писмо

Смртно писмо

Поетска збирка од Сузана В. Спасовска (2004)

Едиција Бореа, книга 03

Цена: 100 ден.

Купи

ISBN 9989-928-37-1, 12×17 см., 90 страници
корица: пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторСузана В. Спасовска
2018-12-21T10:47:37+00:00 март 12th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|