Сите љубови се необични

////Сите љубови се необични

Сите љубови се необични

Поезија од Јосип Ости (2007)

Превод од хрватски: Игор Исаковски.

Едиција Бореа, книга 11

Јенкова награда, 2006

Цена: 165 ден.

Купи

ISBN 9989-928-64-9, 12х17 см., 100 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторЈосип Ости
2018-12-06T13:02:29+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|