Пресуда

Поема од Џабир Дерала (2014)

Едиција Бореа, книга 35

Цена: 100 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-629-2, 12×17 cm., 81 страница
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Цртежи од Мирослав Стојановиќ – Шуки
  • Био-библиографска белешка
АвторЏабир Дерала
2018-12-21T10:43:44+00:00 декември 7th, 2015|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|