Полн месец во Истанбул

////Полн месец во Истанбул

Полн месец во Истанбул

Поезија од Бранко Чегец (2014)

Превод од хрватски: Игор Исаковски.

Фотографии: Бранко Чегец.

Едиција Бореа, книга 32

Цена: 170 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-596-7, 12×17 cm., 128 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
  • Дизајнот на корицата е направен според дизајнот на Божидарка Брнас, Bestias, Загреб, Хрватска.
АвторБранко Чегец
2018-12-21T10:45:08+00:00 јуни 10th, 2014|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|