Песни од големата соба

////Песни од големата соба

Песни од големата соба

Поезија од Игор Исаковски (2014)

Едиција Бореа, книга 34

Цена: 200 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-619-3, 12×17 cm., 144 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторИгор Исаковски
2018-12-21T10:43:47+00:00 септември 10th, 2014|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|