Островот, градот и другите

////Островот, градот и другите

Островот, градот и другите

Поезија од Луција Ступица (2010)

Превод од словенечки: Игор Исаковски.

Едиција Бореа, книга 25

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-322-2, 12×17 см., 72 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторЛуција Ступица
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:47:14+00:00 декември 6th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|