Ноќта е најтемна пред разденување

////Ноќта е најтемна пред разденување

Ноќта е најтемна пред разденување

Поезија од Игор Исаковски (2009)

Едиција Бореа, книга 23

Цена: 170 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-320-8, 12×17 см., 144 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторИгор Исаковски
2018-12-04T11:17:29+00:00 декември 6th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|