На крстот на љубовта

////На крстот на љубовта

На крстот на љубовта

Поезија од Јосип Ости (2010)

Превод од хрватски: Игор Исаковски.

Едиција Бореа, книга 27

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-342-0, 12×17 см., 136 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторЈосип Ости
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:46:24+00:00 декември 7th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|