Музика и скорбут / Música i escorbut / Music and Scurvy

////Музика и скорбут / Música i escorbut / Music and Scurvy

Музика и скорбут / Música i escorbut / Music and Scurvy

Поезија од Ана Агилар-Амат, на македонски, каталонски и англиски (2006)

Превод на македонски: Магдалена Хорват.

Превод на англиски: Ана Кроу.

Едиција Бореа, книга 10

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 9989-928-60-6, 12х17 см., 160 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторАна Агилар-Амат
ПреводМагдалена Хорват
2018-12-06T13:17:50+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|