Индиго есен

Индиго есен

Поезија од Горана Митровиќ (2014)

Фотографија на корицата: Срѓан Митровиќ

Едиција Бореа, книга 31

Цена: 190 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-594-3, 12×17 см., 180 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Наместо био
АвторГорана Митровиќ
2018-12-21T10:45:07+00:00 јуни 10th, 2014|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|