Вулкан – Земја – Небо

////Вулкан – Земја – Небо

Вулкан – Земја – Небо

Поезија од Игор Исаковски (2010)

Едиција Бореа, книга 26

Цена: 200 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-336-9, 12×17 см., 152 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторИгор Исаковски
2018-12-21T10:47:12+00:00 декември 7th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|