Будење во трето лице еднина

////Будење во трето лице еднина

Будење во трето лице еднина

Поезија од Д.А. Лори (2014)

Едиција Бореа, книга 33

распродадено

Купи

ISBN 978-9989-59-598-1, 12×17 cm., 70 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторД.А. Лори
2020-12-29T10:48:28+00:00 јуни 10th, 2014|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|