Барбара и варварот

////Барбара и варварот

Барбара и варварот

Поезија од Јосип Ости (2005)

Превод од босански: Игор Исаковски

Едиција Бореа, книга 05

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 9989-928-44-4, 12х17 см., 86 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторЈосип Ости
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:47:38+00:00 март 12th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|