Апокалипса

Апокалипса

Поезија од Михаил Ренџов (драмска поема) (2002)

Едиција Бореа, книга 01

Цена: 200 ден.

Купи
ISBN 9989-928-33-9, 11х17 см., 114 страници
корица: моден картон

Дополнителни содржини:
поговор: Отец Давид (Нинов)
цртежи: Владимир Георгиевски

  • Указанија, толкувања, објасненија
  • Био-библиографска белешка
АвторМихаил Ренџов
2018-12-21T10:47:39+00:00 март 12th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|