Дека да

Последната книга поезија од Игор Исаковски (2015)

Автор на корицата: Сашо Димоски

Едиција Бореа, книга 36

Цена: 170 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-632-2, 12×17 cm., 149 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторИгор Исаковски
2018-12-21T10:43:45+00:00 октомври 12th, 2015|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|