Ова е најстрашниот ден од мојот живот

///Ова е најстрашниот ден од мојот живот

Ова е најстрашниот ден од мојот живот

Роман од Јасминка Петровиќ (2015)

Превод од српски: Калина Буневска Исаковска.

Едиција Бушавко, книга 05

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-640-7, 13×20 cm., 86 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Илустрации на Добросав Боб Живковиќ
  • Белешка за авторот.
АвторЈасминка Петровиќ
ПреводКалина Б. Исаковска
2018-12-21T10:43:42+00:00 јануари 23rd, 2016|Categories: Книги, Книги за деца|