Нобел против Нобел

////Нобел против Нобел

Нобел против Нобел

Поетска збирка од Лидија Димковска (II издание) (2002)

Едиција Бореа, книга 02

Авторката е добитник на бројни награди

Цена: 100 ден.

Купи

ISBN 9989-59-064-8, 12×17 см., 88 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Извадоци од освртите за „Нобел против Нобел“
  • Био-библиографска белешка
АвторЛидија Димковска
2018-12-21T10:47:37+00:00 март 12th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|