Мојот чичо Автобусчија

///Мојот чичо Автобусчија

Мојот чичо Автобусчија

 

Роман од Ема Понграшиќ (2016)

Превод од хрватски: Лавинија Шувака.

Едиција Бушавко книга 07

Цена: 350 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-662-9, 58 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Илустрации на Ивана Гуљашевиќ
  • Белешка за авторката.
АвторЕма Понграшиќ
2018-11-30T11:48:44+00:00 февруари 11th, 2018|Categories: Книги, Книги за деца|