Корици од камфор

////Корици од камфор

Корици од камфор

Есеи од Рената Јамбрешиќ Кирин (2017)

Превод од хрватски јазик Лавинија Шувака.

Едиција Индра, книга 16

Цена: 250 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-666-7, 14×20 cm., 153 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Илустрации
  • Белешка за авторката
АвторРената Јамбрешиќ
2018-11-30T11:48:45+00:00 февруари 6th, 2018|Categories: Индра, Книги, Есеи|