(Не) прашувај ме како сум

///(Не) прашувај ме како сум

(Не) прашувај ме како сум

Роман од Ивана Лукиќ (2016)

Превод од српски: Калина Буневска Исаковска.

Едиција Бушавко книга 08

Цена: 200 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-664-3, 13х19 cm., 114 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Илустрации на Душан Павлиќ
  • Белешка за авторката.
2018-12-21T10:43:40+00:00 февруари 11th, 2018|Categories: Книги, Книги за деца|