За змејот кој пуканки лапкал и една лажна принцеза засакал

///За змејот кој пуканки лапкал и една лажна принцеза засакал

За змејот кој пуканки лапкал и една лажна принцеза засакал

Роман од Ана Ѓокиќ. Илустрации Маријана Јелиќ (2014)

Превод од хрватски: Калина Буневска Исаковска.

Едиција Бушавко, книга 04

Цена: 190 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-578-3, 13×20 см., 60 страници
корица: мат пластифицирана

За змејот кој пуканки лапкал и една лажна принцеза засакал: (роман за најмлади во петнаесет поглавја, со две паузи и еден додаток)

АвторАна Ѓокиќ
АвторМаријана Јелиќ
ПреводКалина Б. Исаковска
2018-12-21T10:45:10+00:00 јануари 16th, 2014|Categories: Книги, Книги за деца|