Дојди на едно чудно место

///Дојди на едно чудно место

Дојди на едно чудно место

Роман од Весна Алексиќ (2017)

Превод од српски: Калина Буневска Исаковска.

Едиција Бушавко книга 10

Цена: 300 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-671-1, 13х19 cm., 148 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторката.
АвторВесна Алексиќ
ПреводКалина Б. Исаковска
2018-11-30T11:48:44+00:00 февруари 10th, 2018|Categories: Книги, Книги за деца|