Избрани песни

Избрани песни

Избор поезија од Марко Томаш (2016)

Избрал и приредил: Флавио Ригонат.

Превод од босански: Калина Буневска Исаковска.

Едиција Морфеј, книга 21

Цена: 200 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-665-0, 12×17 cm., 120 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторот.
АвторМарко Томаш
ПреводКалина Б. Исаковска
2018-11-30T11:48:45+00:00 февруари 11th, 2017|Categories: Избрана поезија, Поезија, Книги|