Засипнат глас

/, Книги/Засипнат глас

Засипнат глас

Избрана поезија од Младен Ломпар (2013)

Авторски избор.

Превод од црногорски: Игор Исаковски.

Едиција Морфеј, книга 19

Цена: 200 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-521-9, 12×17 см., 164 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини: Белешка за авторот.

АвторМладен Ломпар
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:45:38+00:00 јуни 16th, 2013|Categories: Избрана поезија, Книги|