Тринаесет осврти за книжевни и слични дела

////Тринаесет осврти за книжевни и слични дела

Тринаесет осврти за книжевни и слични дела

Есеи од Елизабета Баковска (2018)

Едиција Индра, книга 18

Цена: 350 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-674-2, 14×20 cm., 127 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторката
АвторЕлизабета Баковска
2018-11-30T11:48:43+00:00 јуни 6th, 2018|Categories: Индра, Книги, Есеи|