Семејно право

////Семејно право

Семејно право

Од Лиљана Спировиќ Трпеновска, Дејан Мицковиќ и Ангел Ристов (2013)

Едиција Индра, книга 12

Цена: 1200 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-503-5, 16×23 см., 336 страници
корица: мат пластифицирана

АвторДејан Мицковиќ
АвторАнгел Ристов
АвторЉиљана Спировиќ Трпеновска
2018-12-21T10:45:39+00:00 февруари 21st, 2013|Categories: Индра, Книги, Есеи|